top of page
Pruik kopen echt haar

Bij ons koop je jouw pruik van echt haar

Wil jij ook een pruik kopen van echt haar? Als jij een kapsel wilt dat er mooi en natuurlijk uitziet kun je het best een pruik kopen van echt haar. De mooiste frontal wig en pruik van real hair vind je bij Ohh my Raw Hair. Onze missie is om elke klant te laten stralen met een prachtig kapsel. Daarom gebruiken wij alleen kwalitatief goed haar, en het verschil zie en merk je meteen! Een pruik van echt haar voelt namelijk veel beter aan en blijft veel langer mooi doordat hij niet droog wordt door bijvoorbeeld stylen of verven. Ook geeft een pruik van echt haar geen huidirritaties en jeuk, waardoor het werkelijk voor iedereen geschikt is. Bestel nu jouw fantastische pruik in onze webshop.

De mooiste pruik kopen van echt haar

heb je last van dunner haar of wil je graag langere lokken? Dan kunnen wij je haar voller en langer maken met gebruik van extensions. Als je echter een compleet ander kapsel wilt kun je ook een geweldige pruik van echt haar kopen. Wij kunnen jou de look geven waarvan je altijd al hebt gedroomd, en garanderen je de beste kwaliteit en de mooiste uitstraling. Wil je niet een hele pruik maar alleen een ponytail? Ook dan zit je goed bij ons! Daarnaast hebben wij ook half up half downs en wij doen aan het invlechten van haren, zowel met als zonder nephaar. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Elke dag een good hairday

Vind jij dat je gezien mag worden? Wij ook! Jij verdient het om je geweldig te voelen met mooi haar en daarom kan je bij ons de mooiste pruik kopen van echt haar. In onze kapsalon in Rotterdam staan wij klaar om jou de look te geven die helemaal bij jou past. Jij hebt nooit meer een bad hairday met jouw nieuwe pruik van echt haar. Bij ons kan je jouw eigen pruik samenstellen door te kiezen voor de gewenste kleur en lengte, maar ook straight of curly hair.  Dit omdat geen dag hetzelfde is, maar jij er toch elke dag op-en-top uit wilt zien.

Waanzinnig mooi met echt haar

Omdat Ohh my Raw Hair wil dat elke klant zich geweldig voelt maken wij oogverblindende pruiken van de beste kwaliteit. Je kunt het verschil meteen merken. Wij gebruiken echt haar dat jaloersmakend mooi is. Maak nu een afspraak om ook verzekerd te zijn van de pruik die jou waanzinnig laat stralen, of die nu lijkt op jouw originele kapsel of compleet anders is…

Copyright 2020 © OHHMYRAWHAIR  |  The Netherlands
  KVK : 76529770 | BTW Nummer : Nl003098599B85  
bottom of page